П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі капітальний ремонт Об’їзної дороги робити не будуть

Причина традиційна – чиновники бідкаються, що у бюджеті не вистачає грошей.

дорога-тернопільПоки міський голова Тернополя Сергій Надал бадьоро звітує про перевиконання бюджету на 106 мільйонів гривень, його підлеглі займаються відписками, переконуючи мешканців міста у тому, що в казні не вистачає грошей.

Так, у відповідь на петицію тернополян про капітальний ремонт Об’їзної дороги заступник міського голови Владислав Стемковський зазначив, що наразі для цих потреб у бюджеті немає грошей.

“Повідомляємо, що для виконання робіт з капітального ремонту об’їзної дороги в м. Тернополі необхідно поетапне виконання, а саме в першу чергу ділянка вул. С. Будного від вул. Митрополита Шептицького ( включаючи перехрестя) до вул. Карпенка та ділянка вул. С. Будного в районі «Білий замок». Для цього необхідно замовити відповідну проектно – кошторисну документацію.
Одночасно зазначаємо, що у зв’язку із обмеженими фінансовими можливостями міського бюджету на 2016р., управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології заплановано виконати роботи при виділенні відповідних коштів у 2017році”. – зазначає Владислав Стемковський у відповіді на петицію.