Четвер , 18.04.2024

У Тернополі проводять Дворові Олімпійські Ігри

З 8 серпня у Тернополі розпочалась серія II Дворових Олімпійських ігор, яка включає у себе футбол, бадмінтон (індивідуальна першість) та дитячу легку атлетику.

олім-ігриЗаходи проводять на універсальних спортивних майданчиках міста Тернополя. Зокрема, на універсальному спортивному майданчику на вулиці вул. П.Орлика, 10, на бульварі Д. Галицького, 26, на вул. Старий Ринок, 3-5, 15 квітня, 35 та Вербицького, 6

Також на честь відкриття Олімпійських ігор в Ріо у Тернополі на набережній підняли прапор Національного Олімпійського комітету України, а спортсмени урочисто пронесли Олімпійський вогонь.

За словами заступника міського голови Леоніда Бицюри, спорт та спортивні майданчики є пріоритетом для міської ради.

– В день відкриття Олімпійських ігор Тернопіль також долучився до святкувань. Зокрема, ми передали вітання наших олімпійцям і в нас був олімпійський забіг, де спортсмени пробіглись по набережній з олімпійським факелом. Ми раді, що в команді української збірної на Олімпіаді є двоє представників з Тернополя. Будемо сподіватись, що вони покажуть достойний результат. В цілому для нас спорт і його популяризація є пріоритетом для міської ради, зокрема у місті продовжуємо споруджувати нові спортивні майданчики та проводи спортивні заходи. Зокрема, днями у спальних районах міста проходять Дворові Олімпійські ігри,-  розповів Леонід Бицюра.