П’ятниця , 29.03.2024

Чи стане Турський наступним мером Тернополя?

Майже годину часу сьогодні, 19 серпня, на сесії міськради присвятили обговоренню діяльності депутата-свободівця Ігоря Турського.

турський-зліваПожалітися на міського обранця прийшли як мінімум двоє людей і обом їм надали можливість виступити у сесійній залі.

Жителька села Мшанець Зборівського району, депутат місцевої сільської ради виступила із заявою про те, що Турський намагається захопити землю у населеному пункті, який вона представляє.

Приватний підприємець поскарживася, що через депутата-свободівця не може продовжити договір оренди по розміщенню кіоску.

На захист Турського дружно стали колеги із так званої антинадалівської коаліції (частина фракції ВО “Свобода” та фракція “Самопомочі”), які заявили про замовність скарг щодо депутата.  Скаржників засипали уточнюючими запитаннями, відтак усе це переросло у тривалу дискусію.

Загалом діяльність Ігоря Турського у сесійній залі обговорювали майже годину. Таке враження, що депутат мітить на крісло міського голови і його хочуть “збити” іще на злеті.