П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині німецька компанія створила 2000 нових робочих місць (ВІДЕО)

2000 нових робочих місць цього року уже створили у місті Чортків Тернопільської області.

БорднетцеЩе кілька місяців тому старі павільйони колишнього заводу «Агромаш» були порожніми та напівзруйнованими. Але сьогодні тут знайшли роботу вже понад 200 жителів Тернопільської області, інші — проходять навчання та інструктаж.

Товариство з німецькими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна», яке є системним розробником і постачальником продукції для авто моделей Фольксваген та Ауді, у Чорткові реалізовує новий інвестпроект. Темпи будівництва та організації роботи вражають.

«Виробництво першого етапу відбувається на виробничій площі близько 8 тисяч квадратів. На другому етапі буде задіяно 12 тисяч виробничої площі, — зазначив директор Чортківської філії «СЕ Борднетце-Україна» Олег Білобровко.

Впродовж 2016 року на цих територіях планується будівництво логістично-виробничої та адміністративно-побутових площ. В результаті протягом наступних двох років буде створено ще 2 тис нових робочих місць. Умовами праці навіть на початковій стадії співробітники задоволені.

Завдяки тому, що на Тернопільщині створюються комфортні умови для роботи інвесторів, продуктивність промисловості зростає. Переконуємося в цьому на прикладі «СЕ Борднетце-Україна»: сума реалізованої продукції за січень-липень нинішнього року складає понад 522 млн гривень. При цьому у порівнянні з таким же періодом 2015-го – зросла вона на 65%.  За час роботи на Тернопільщині підприємство працевлаштувало майже 4 тис. жителів області, яких забезпечує повним соціальним пакетом. Бюджетоутворюючим підприємствам, які до того ж є сумлінними роботодавцями, керівництво області готове надавати всебічну підтримку.

«СЕ Борднетце-Україна» засноване фірмою Сумітомо Електрік Борднетце  у 2006 році. На сьогодні група компаній представлена заводами і представництвами у різних країнах світу, на яких задіяно близько 26 тис. працівників.