Четвер , 18.04.2024

На Тернопільщині 23-річний молодик викрав автомобіль

За п’яні розваги за кермом чужих Жигулів неприємностями із законом розжився 23-річний житель Кального.

%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%b6%d0%ba%d0%b02Правоохоронці склали відносно нього два адмінпротоколи та відкрили кримінальне провадження за фактом заволодіння транспортним засобом.

Ввечері 5 вересня до співробітників Козівського відділення поліції звернувся козівчанин й повідомив, що у селі Кальне місцевий житель незаконно заволодів його транспортним засобом. За словами потерпілого, викрадач був добряче напідпитку й поїхав у напрямку райцентру.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів легківку правоохоронці розшукали  на узбіччі дороги. Жигулі, після того, як на них добряче «подрифтував»  сільськими дорогами викрадач, не заводилися.

Підозрюваного поліцейські застали вдома, куди випивака попрямував, щойно накатався на чужій автівці.

Молодикові поліцейські інкримінують частину 1 статті 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом. Також відносно нього склали адмінпротокол и  за керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП) та за керування транспортним засобом без відповідних документів (ст. 126 КУпАП).