П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі шахрайка винесла з валютного обмінника кругленьку суму

Незнайомка підійшла до обмінника 7 серпня близько 15 години. Вона майже не розмовляла українською, тож працівниця закладу прийняла її за іноземку.

шахрай1-300x216Після декількох хвилин спілкування, на схожій на угорську мові, незнайомка простягнула їй тисячу доларів.

Жінка вирішила, що та хоче обміняти їх на гривні. Відрахувала 28 тисяч та простягнула клієнтці. Вона взяла до рук гроші, роздивилася їх та обурюючись віддала назад, жестами пояснюючи, аби їй повернули долари.

Працівниця обмінника віддала готівку і клієнтка пішла. Коли жінка перерахувала гривні – жахнулася: не вистачало половини суми.

Спритна шахрайка зуміла швидко і непомітно викрасти готівку, а решту заламати імітуючи, що купюр багато. Потерпіла зателефонувала у поліцію. Злодійку розшукують.

Правоохоронці застерігають мешканців краю від подібних злочинних дій. Незнайомці, з проханням обміняти готівку задля термінової допомоги, повинні одразу викликати у вас підозру. Так само і ворожки, які повідомляють вам про родинне прокляття на грошах та золоті.

Просять бути обачними поліцейські і решту власників пунктів обміну валют – проявляйте пильність, аби не потрапити на гачок подібних аферистів!