П’ятниця , 19.04.2024

Барна похвалився, що у Порошенка нема претензій до його роботи

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна зазначив, що з боку Петра Порошенка та Адміністрації Президента останнім часом нема зауважень до його роботи.

barna-1Останнім часом в інтернет-мережі з’явилися повідомлення про можливе звільнення з займаної посади голови Тернопільської ОДА Степана Барни.

Мовляв, це пов’язано з кулуарними домовленостями у середині коаліції в українському парламенті, згідно з якими крісло тернопільського губернатора віддадуть представнику партії “Народний фронт” Арсенія Яценюка.

Журналісти “Номер один” попросили прокоментувати подібну інформацію особисто Степана Барну.

– У своїй роботі кулуарними домовленостями не керуюся. Для мене головними критеріями є професійність та справедливість. Якщо до мене як до голови обласної адміністрації є зауваження, то нехай це озвучать. Останніми днями, тижнями, місяцями до мене з боку Петра Олексійовича та з боку Адміністрації Президента не було жодних претензій. А моє перебування на посаді очільника області залежить від однієї людини – Президента України Петра Порошенка: як скаже Гарант, так і буде. Я людина з команди Президента! – заявив Степан Барна.

Нагадаємо, Барна був призначений на посаду голови Тернопільської ОДА 2 квітня 2015 року.