Вівторок , 23.04.2024

Люструвати тернопільських акторів доручили колишньому регіоналу

Колишній регіонал Іван Бабійчук увійшов до складу комісії Тернопільської облради, яка займається вивченням питання участі акторів обласного драмтеатру у зйомках польського фільму “Волинь”.

teatr4Як відомо, у Тернопільській обласній раді створили спеціальну комісію, котра має всебічно вивчити питання участі акторів драмтеатру у зйомках польського фільму “Волинь” та прийняти відповідне рішення.

Серед членів комісії звучали навіть радикальні думки про звільнення акторів, які брали участь у зйомках антиукраїнського фільму.

У суботу, 29 жовтня, у приміщенні драмтеатру відбулася зустріч членів цієї комісії із акторським колективом.

Щоправда, конструктивної розмови не вийшло. Зокрема, найбільше дісталося керуючому справами виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Івану Бабійчуку. Актори згадали чиновнику його “регіональне” минуле та вірне служіння режиму Януковичу.

Слід зауважити, що на захист чотирьох акторів, які знімалися у “Волині”, прийшов увесь колектив театру.

У перерві між емоційними перепалками, актори все ж таки розповіли, що ніхто до кінця не знав яким вийде фільм, оскільки сценарій по кілька разів змінювався уже по ходу зйомок.

Врешті решт, актори пригрозили, що влаштують акцію протесту, якщо депутати намагатимуться виносити це питання на розгляд сесії обласної ради, яка відбудеться у п’ятницю, 4 листопада.

 

 

One comment

  1. Олександр Башта

    Сподіваюсь, що наші журналісти не будуть більше перекручувати та писати лише свої догадки і домисли, а все ж наважаться поінформувати читачів та опублікують на своїх шпальтах те, що реально відбулось та відбувається в Тернополі, як з акторами Тернопільського драматичного театру, які брали участь у зйомках польського антиукраїнського фільму, так і з роботою депутатської групи.
    А для цього треба так не багато … лише запитати.