П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині ремонтують дорогу до рідного села нардепа Заставного (ВІДЕО)

У Теребовлянському районі триває ремонт дороги від села Могильниця до села Ласківці.

zast3Ремонтні роботи на дорозі районного значення здійснюють за кошти з державного бюджету.  Ряд тернопільських ЗМІ повідомляють, що посприяли у цьому народні депутати нашої області.  Воно й не дивно, адже голова міжфракційного об’єднання “Тернопільщина”, народний депутат Роман Заставний походить із села Ласківці Теребовлянського району.

“Ми зараз знаходимся на цій дорозі, на якій, практично, 30 років не робилося ремонту. Ця дорога, по якій я не один раз пішком проходив, цих 5 кілометрів. Цей рік і наступний рік для нас є пріоритетним, для всіх народних депутатів, які представляють Тернопільщину, саме лобіювання інтересів щодо ремонту доріг в області”. – зазначив Роман Заставний у коментарі телеканалу ІНТБ.

Отож, виборцям залишається сподіватися, що у наступні роки на Тернопільщині відремонтують дороги не тільки до рідних сіл народних депутатів, а й усіх решту населених пунктів.

Так, тільки у Теребовлянському районі є ще з десяток сіл, які вкрай потребують ремонту доріг. Наприклад, дорогу до села Багатківці теж уже років 30 не ремонтували. До села Бенева взагалі ніколи не було асфальтового покриття. У селі Маловоди знаходиться кар’єр, пісок звідти є кому возити, а от відремонтувати дорогу нема охочих. А у селах Котузів та Гвардійське дорога така, що там і гвардія не пройде.