Четвер , 28.03.2024

На трасі Тернопіль-Львів водій “Фольксвагена” збив пішохода

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 жовтня на Зборівщині. Бригада швидкої допомоги до лікарні з розважального закладу у церебральній комі доправила місцевого мешканця. 

uvaga2У неповнолітнього закрита черепно-мозкова травма, підозри на перелом скроневої тім’яної кістки та на внутрішню черепну гематому.

Як стало відомо, ушкодження шістнадцятилітній юнак отримав в результаті ДТП, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що цього ж дня близько 19:00 його на об’їзній дорозі Зборова на вулиці Козацька збив автомобіль марки «VOLKSWAGEN» світлого кольору іноземної реєстрації.

За словами очевидців, водій зупинився, запропонував потерпілому допомогу та завезти до лікарні. Останній відмовився й поїхав на дискотеку. Уже там хлопцеві стало погано.

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців дорожньо-транспортної пригоди та водія. Звертатися можна за номерами телефонів: (03540)2-20-46 та 27-15-08 у Зборові.