Субота , 20.04.2024

Підприємцям Тернопільщини варто взяти за приклад (ФОТО)

У Скалатському дошкільному навчальному закладі  Підволочиського району — радість. Завдяки благодійній допомозі  Полупанівської філії ТОВ ВК “Гірничодобувна промисловість” тут замінено 33 парти та 66 стільців.

sadochok1“Востаннє матеріально-технічна база  садочку оновлювалась ще на початку 90-х. Потім на це просто не було коштів, – констатує  завідувач Скалатським ДНЗ Галина Малимін. –  Найбільшу потребу ми відчували у партах й стільцях. Саме від їхньої зручності залежить не лише комфорт  вихованців, а й здоров’я. Адже дітки проводять за ними чимало часу,  роблячи перші кроки у світ знань, навчаючись  виводити свої перші букви, творити справжні шедеври олівцями й фарбами”.

За допомогою Галина Андріївна звернулась до дирекції кар’єру ТОВ ВК “Гірничодобувна промисловість”, що в Полупанівці.

“Уже через місяць ми отримали нові зручні парти й стільці, – зазначає. –  Хочу  від усього колективу садочку, вихованців та їхніх батьків подякувати дирекції Полупанівської філії ТОВ ВК “Гірничодобувна промисловість”  за такий дарунок”.

До слова, кар’єр ТОВ ВК “Гірничодобувна промисловість”, що в Полупанівці, — не тільки один з небагатьох на Тернопільщині, що працює легально, а й один з небагатьох, котрий  постійно сприяє розвитку громад та опікується місцевими дитячими садочками й школами. Так, тільки за кілька останнім місяців завдяки меценатству кар’єра було підключено до мережі Інтернет Полупанівський ДНЗ та Полупанівську ЗОШ І-ІІ рівнів акредитації. Спонсорську допомогу надано також  Скалатській парафії “Всіх святих”,  Марійському духовному центру в  Зарваниці, садочкам у селах Полупанівка та Старий Скалат, військовій частині В1428, “Замкам Тернопілля” тощо.

Сприяє кар’єр і в будівництві  та  ремонті доріг Підволочищини. Зокрама, зараз активно допомагає громаді в будівництві об’їзної дороги Скалата.

Джерело: topnews.te.ua