Вівторок , 23.04.2024

Тернополянин потрапив у реанімацію після жахливої аварії на Закарпатті

У селі Нижні Ворота Закарпатської області зіткнулися три автомобілі: “BMW”, “Volkswagen  Transporter” та “Mercedes Sprinter”.Від отриманих травм  водій “BMW” помер на місці події. Пасажир BMW, мешканець Львова, а також тернопільчанин, водій мікроавтобуса “Volkswagen  Transporter” – в реанімації.

dtp1-3 dtp2-1

22 жовтня     о 15:05 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп, в селі Нижні Ворота   Воловецького  району сталася аварія.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події з’ясувала, що ДТП трапилася внаслідок зіткнення трьох авто. 53-річний львів’янин, який перебував за кермом мікроавтобуса « Volkswagen  Transporter  », а також 62-літній тернопільчанин, пасажир « BMW » доставлені до реанімаційного відділення Воловецької лікарні.

39-річний водій « BMW » від тяжких тілесних ушкоджень загинув. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Дані загиблого, а також усі обставини аварії з’ясовуються, повідомляють у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Закарпатській області.