П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільська повія у Вінниці та Києві заробляла по 800 гривень за годину

Вінницькі правоохоронці затримали жінку з Тернопільської області, яка займалася наданням інтимних послуг.

foto1 foto2

Працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали двох жінок 37 та 40 років, які у орендованій квартирі в м.Вінниці за грошову винагороду надавали послуги сексуального характеру. Подруги приїхали з Києва. За чотири дні у створеному зловмисницями борделі побувало близько 20-х клієнтів.

Як розповів  т.в.о . начальника відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Вінницькій області Дмитро Іванченко, 7 жовтня працівники поліції затримали двох жительок Київської та Тернопільської областей, які створили місце розпусти в одній з елітних квартир, найманих у Вінниці за 9000 гривень на місяць.

foto3 foto4

37-річна та 40-річна подруги вели такий бізнес в м. Києві, знаходячи клієнтів на сайтах знайомств у мережі Інтернет. Вони запрошували їх до себе у найману квартиру, де надавали послуги сексуального характеру. За годину інтимних послуг отримували по 800 гривень.

Коли зрозуміли, що мають неабиякий попит серед чоловіків, вирішили розширити географію своєї діяльності та заробляти в інших містах. До Вінниці жінки приїхали на початку жовтня та за чотири дні існування борделю там побувало близько 20 осіб.

Працівники поліції затримали правопорушниць під час надання секс послуг. У ході проведення документування їх протиправної діяльності були встановлені особи клієнтів. Під час затримання у квартирі правоохоронці вилучили грошові кошти, отримані злочинним шляхом, та інші речові докази, які підтверджують злочинну   діяльність жінок.

Зі слів затриманих, вони обидві розлучені, мають неповнолітніх дітей, які проживають з бабусями.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Жінкам загрожує позбавлення волі на строк до 5 років, повідомляють у секторі комунікацій поліції Вінницької області.