Вівторок , 16.04.2024

У Тернополі зіткнулися “Фольксваген” і “Таврія”. Двоє загиблих

Аварія сталась у Тернополі біля Микулинецького цвинтаря у вівторок, 11 жовтня, близько 8.10.

dtp-tavrijaЗіткнулись Volkswagen Passat та “Таврія Пікап”, пише “20 хвилин”.

– Таврія Пікап виїжджала з заправки ОККО, що на вул Микулинецька, 40-Б для того щоб продовжити рух в бік вул. Острозького. В той час, на великій швидкості Фольксваген Пасат їхав попри забравку в бік Ватри. Як результат, чорний Фольксваген влетів у лівий бік вітчизняного авто, – розповідає один з патрульних поліції. – В наслідок чого, водій Таврії загинув одразу після зіткнення. Проте пасажир, що був разом із ним, ще деякий час був живий.

Одразу ж після прибуття патрульних на місце ДТП, прибуло дві карети швидкої допомоги. Лікарі приклали максимум зусиль для того щоб врятувати пасажира вітчизняного авто.

Травми були несумісними з життям, – каже лікар однієї з швидких, що прибули на місце аварії. – У обох чоловіків що перебували у Таврії не було жодної цілої кістки. Такий був сильний лівий, боковий удар спричинений водієм чорного авто. На жаль, ми не змогли врятувати пасажира Таврії.
Щодо водія чорного Фольксвагена, то медики кажуть, що в нього забій ноги та шок. Аварія відбулася приблизно о 8:10, кажуть очевидці.

– Зіткнення на стільки було сильне, що патрульним довелося розчіпати автомобілі для того щоб врятувати з біди людей, – коментує очевидець аварії Василь.