Субота , 20.04.2024

Ще доріг не відремонтували, а Деревляний і Заставний уже встигли посваритися

На знищених дорогах Тернопільщини ще непочатий край роботи, а місцеві політики Василь Деревляний та Роман Заставний уже встигли посваритися.

zast1І тимошенківець Деревляний, і “фронтовик” майже синхронно почали вихвалятися про свої здобутки у питанні ремонту доріг.

Василь Деревляний розповідав про те, що завдяки обласній раді дороги на Тернопільщині будуть відремонтовані. Роман Заставний усі лаври вішав на між фракційне об’єднання “Тернопільщина”, яке він очолює у Верховній Раді.

Усе б нічого, але одну сторону охопили політичні ревнощі і лояльні до Заставного активісти почали поширювати інформацію про те, що Деревляний нічим не доклався до ремонту доріг та піариться на чужих здобутках.

Відповідь не забарилася.

Василь Деревляний пояснив, що  Київ давно обіцяв кошти на ремонт доріг на Тернопільщині. Але ставив умову – 10 відсотків фінансування з місцевого бюджету.

– Це не малі кошти, але ми знайшли їх. На минулій сесії ми прийняли рішення обласної ради та адміністрації і виділили необхідних 10 відсотків для співфінансування ремонту обласних автодоріг. – розповів заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний.

За словами тимошенківця, саме прийняття цього питання стало вирішальним у Кабміні для позитивного рішення щодо виділення решти необхідних коштів для ремонту доріг в нашій області,

– Якби Заставний написав про те, що до вирішення цієї проблеми долучилися всі – обласна рада, адміністрація, народні депутати, можна було б його зрозуміти. Але він піарить тільки себе, хоча до вирішеня цієї справи не має відношення. Вважаю, що жителі області мають знати правду, – зазначає Василь Деревляний.