П’ятниця , 29.03.2024

Депутата Тернопільської міської ради звільнили з партійної посади

Депутата Тернопільської міської ради Андрія Артимовича звільнили з посади голови Тернопільської міської організації політичної партії ВО “Батьківщина”.

slip1

Микола Сліпченко

Конференція Тернопільської міської організації ВО “Батьківщина” у неділю, 6 листопада, переобрала керівника партійної організації.

Проаналізувавши роботу міської організації за рік, учасники конференції визнали діяльність колишнього голови Андрія Артимовича (який також очолює фракцію “Батьківщина” в Тернопільській міськраді) незадовільною.

Згідно партійного Статуту, така оцінка є підставою для відсторонення від посади голови міської організації, повідомляє прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”.

Своїм наступним питанням та рішенням конференція обрало нового керівника міської парторганізації.

Ним став Микола Сліпченко – член бюро Тернопільської міської організації, активіст партії.

“Це людина, яка не просто активно долучається до партійної та громадської роботи, але й є ініціатором та організатором більшості акцій, проведених нами за останній рік. Він допомагає парторганізації, партійцям як підприємець і як волонтер. Віримо, що його патріотизм та активна громадська позиція сприятимуть успішній роботі нашої організації”, – зазначив заступник голови Тернопільської міської організації ВО “Батьківщина” Віктор Мричко.