П’ятниця , 29.03.2024

Колишній голова облради отримав нову посаду і тепер буде контролювати якість продуктів

Колишній голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець знову працевлаштувався на керівну посаду в органах державної влади.

hominecТак, за результатами конкурсу, який був проведений відповідно до наказу Держпродспоживслужби від 11 жовтня цього року, Василь Хомінець визнаний переможцем конкурсу на посаду начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області, повідомляє “Галас”. 

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів утворена у 2014 році шляхом реорганізації Державної ветеринарної та фіто санітарної служби, а також Державної інспекції з питань захисту прав споживачів і Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Нагадаємо Василь Хомінець в період з 2005 по 2010 рік очолював Лановецьку районну адміністрацію. В період з 2013 по 2015 рік очолював за квотою “Свободи” Тернопільську обласну раду. Навчався разом з теперішнім головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною на історичному факультеті ТНПУ.