П’ятниця , 29.03.2024

Агресивний житель Тернопільщини побив трьох поліцейських

27-річний житель Лановець побив слідчого та двох правоохоронців.

policeЧастину другу статті 345 Кримінального кодексу України правоохоронці інкримінують жителю райцентру Ланівці.

За нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції зловмисникові загрожує обмеження або позбавлення волі до п’яти років, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Потерпіли від рук лиходія троє поліцейських. Спочатку в адміністративному приміщенні відділення 27-річний лиходій накинувся з кулаками на керівника слідства, звинувативши останнього у непрофесіоналізмі, а згодом вчинив злісну непокору та завдав тілесні ушкодження ще двом правоохоронцям.

Як з’ясувалося, зловмисник невдоволений ходом досудового розслідування кримінального правопорушення, розпочатого за фактом дорожньо-транспортної пригоди, де він визнаний як потерпілий. Але це не дає права ні йому, ні будь-кому іншому спричиняти шкоду здоров’ю правоохоронців.

Усі троє потерпілих зверталися за допомогою до медиків, але госпіталізовані не були. Їм видано направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

До слова, протягом 2016 року ланівчанин сім разів притягувався до адміністративної відповідальності: двічі – за дрібне хуліганство, п’ять разів – за неправдиві виклик спецслужб.