П’ятниця , 29.03.2024

Відомий блогер розповів, чого слід чекати від результатів виборів у США

Відомий тернопільський бізнесмен та блогер Ігор Качмарський вважає, що після кількох невдалих голосування з приводу внутрішніх питань Дональд Трамп буде змушений поступитися у зовнішній політиці.
kachmar_0Відтак, пересічним українцям не варто хвилюватися за різку зміну зовнішньої політики США.

“На дебатах між кандидатами в президенти США мене не покидала думка, що Клінтон дуже нагадує одного українського політика в спідниці. Махровий популізм з відтінком нещирості. Трамп виглядав щирішим, хоч і тупуватим.
Екзітполи в кількох штатах, які я бачив, показали, що за нового президента проголосували:
1. Білі
2. Люди середнього віку
3. Заможні американці (+100 000 річного доходу)
Питання економіки під час голосування мотивували 52% виборців, а зовнішня політика тільки 13%

Прихильники легалізації абортів і одностатевих шлюбів, обмеження володіння зброєю програли. Прикро, що українці США, які завжди були за республіканців, схибили і кинулися підтримувати демократів. Видно забули, що поставки летальної зброї і активного тиску на Росію блокувала саме адміністрація Обами. Розчарування результатом в українців дуже зумовлене інформаційною нашою політикою. Наш найбільший медіамагнат Пінчук один з спонсорів Клінтон, тому іншу сторону ми не дуже чули.

Не знаю, як поведе себе Трамп щодо України. Заявляти про російський Крим коли ти бізнесмен з інтересами в Росії це одне, а діяти як президент наддержави з відповідними можливостями це інше. Не забувайте, що в конгресі і сенаті більшість у республіканців, таких як Маккейн. Без підтримки парламенту в Трампа нічого не вийде у внутрішніх питаннях США, тому зовнішніми він поступиться однопартійцям після кількох невдалих голосувань”. – пише Ігор Качмарський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, за попередніми даними Дональд Трамп перемагає на виборах президента у США.