П’ятниця , 29.03.2024

В Одесі спіймали багатого тернопільського наркоторговця (ВІДЕО)

Раніше судимий тернополянин привіз до Одеси велику партію наркотиків з метою їх подальшого збуту.

narkotyky1Працівники Приморського відділу поліції спільно з прокуратурою Приморського району викрили 33-річного жителя Тернополя, який збував наркотичні засоби на території міста Одеси шляхом закладок.

Наркотичних речовин вилучено на загальну суму близько 1 мільйона гривень, повідомляють у прес-службі головного управління Національної поліції Одеської області.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території обслуговування працівники поліції викрили 33-річного чоловіка, який розповсюджував наркотичний засіб метадон шляхом закладок.

Під час особистого обшуку у громадянина було виявлено та вилучено 35 згортків з кристалічною речовиною, схожою на метадон, 8 шприців з рідиною білого та чорного кольору, схожою на опій, а також блокнот з записами місць здійснення закладок.

В ході санкціонованого обшуку за місцем тимчасового проживання у правопорушника було виявлено та вилучено полімерний пакет з наркотичною речовиною – метадоном загальною вагою  289 г, медичні шприци об’ємом 20 мл з речовиною коричневого кольору, пластикову бутилку з концентратом опію об’ємом 200 гр та 1 літр ангідриду.

Правопорушника затримано та відносно нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. З’ясувалося, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі.

Встановлюється причетність інших осіб до даного правопорушення.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, повідомляють у поліції Одеської області.