Середа , 17.04.2024

На “1+1” стартував комедійний серіал, події якого відбуваються на Тернопільщині (ВІДЕО)

Вчора ввечері на каналі “1+1” стартував новий комедійний серіал “Село на мільйон”.

miljon1Події фільму відбуваються в одному з віддалених сіл Тернопільської області.

За задумом серіал “Село на мільйон” дещо схожий на комедію “Останній москаль”, хоча рівень стрічки уже відчутно вищий.

За сюжетом “Село на мільйон” троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана.

У головних ролях знімалися Анна Кошмал, Євген Капорін, Костянтин Войтенко та Анатолій Хостікоєв. У серіалі також зіграли  Наталія Сумська, Юрій Горбунов, Марк Дробот і Володимир Задніпровський. Виробництвом серіалу займався «1+1 Продакшн».

Тернополяни загалом позитивно сприйняли телевізійну прем’єру на “плюсах”, але є й певні зауваження. З одного боку приємно, що у кіно намагаються зобразити життя нашого краю. Хоча є й певні нюанси. Наприклад, столичні зіркові актори намагаються у фільмі використовувати тернопільський діалект, однак виходить це у них досить штучно. Відтак, у соціальних мережах зауважують, що було б краще, якби хоча б на 1-2 ролі запросили тернопільських акторів, які могли б точніше передати колорит нашого регіону.