Субота , 20.04.2024

Неслухняний далекобійник заблокував трасу Тернопіль-Львів

Сьогодні вночі, нехтуючи обмеженням руху для великотоннажних автомобілів,  на дорозі Н-02 Львів-Тернопіль рухалась колона з 5 фур.

snig345Одна з них не була підготовлена належним чином для експлуатації в осінньо-зимовий період –  колеса великоваговика не були оснащені  спеціальними ланцюгами протиковзання.

Як результат –  водій не впорався з керуванням, і задню частину фури занесло у сніговий замет на узбіччі. Утворився затор, повідомляють у Службі автомобільних доріг Тернопільської області.

Дорожні організації, які обслуговують даний автошлях, оперативно зреагували  і за допомогою потужної спецтехніки витягнули фуру,  доставивши її до найближчого майданчика для стоянки великотоннажних авто.

Служба автомобільних доріг області  звертається до всіх перевізників з проханням не економити на безпеці та відповідно підготувати свої транспортні засоби до поїздок у осінньо-зимовий період.

One comment

  1. Не нужно перекладывать с больной головы на здоровые! За три дня вокруг Тернополя не удосужились расчистить трассы для фур водители просто живут в тягачах! Проблема в том что нужно не ждать окончания снегопадов, а что то убирать спец техникой, но видимо денежки все украли до того как!!!! Вопрос за что платят перевозчики деньги в цене топлива?! Дороги в Тернопольской области как не было так и нет! Объясните как так получается куда уходят денежки?! Вся Украина до снегопадов делала дороги, а вот трассу Винница-Хмельницкий-Тернополь-Львов почему то никто и не собирается делать!!! А потом они говорят о том что виноваты водители что цепи не одели, да если бы коммунальщики, автодорщики сразу все убрали такого бы не было!!!!