П’ятниця , 19.04.2024

Тернопільські патрульні затримали трьох іноземців, які їхали у краденому автомобілі

Тернопільські патрульні зупинили автомобіль, який слідував із Києва у Мукачево. Власник транспортного засобу заявив у поліцію про його викрадення. 

lanos-kragaУ п’ятницю, 4 листопада, близько 17-ї години, до патрульних поліцейських звернувся громадянин і повідомив, що його автомобіль викрали невідомі особи. Він назвав марку і номерний знак транспортного засобу.

Патрульні помітили автомобіль на вулиці С. Будного. Вони відразу перекрили дорогу і зупинили транспортний засіб. З’ясувалося, що 28-річний чоловік працював таксистом у столиці. Автомобіль належить власникові служби таксі. Він три дні не виходив з ним на зв’язок.

Місцезнаходження автомобіля власник перевіряв через GPS маячок. Коли той виїхав за межі Києва, вирушив за ним услід. Однак побачив, що йому не вдасться наздогнати таксиста і звернувся за допомогою до патрульних.

У салоні автомобіля, окрім таксиста-втікача перебували троє іноземців. Яких, за його словами, він мав відвезти до Мукачевого. Усіх чотирьох осіб патрульні доправили до відділку поліції і передали слідчому, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя.