П’ятниця , 29.03.2024

У Києві обікрали журналістку із Тернополя

Сьогодні у Києві обікрали колишню тернополянку Христину Равлюк.

ravluk1З її сумочки невідомі зловмисники витягнули телефон і гаманець, в якому були гроші, банківські картки та водійське посвідчення.

“Мене обікрали. Ніколи не думала, що колись це зі мною станеться. Білий день, піднімалася з метро Олімпійська по вул. Великій Васильківській (Червоноармійська) до перехрестя Саксаганського. На зустріч йшла група молодиків ромської зовнішності, типу циган. На перехресті мені сказали, що в мене відкрита сумка.

Це швидше за все вони зробили. Я подивилася в сумку і зрозуміла, що нема гаманця і телефону. Поліцію викликала одразу, до честі приїхали за 10 хв. Карточки кредитні я заблокувала, з поліцією по периметру об’їхала, іду писати заяву. В гаманці окрім готівки, багатьох карточок, кредиток і посвідчень, було водійське посвідчення. Поки в шоці. Хто може щось порадити чи був в схожій ситуації – порадьте”. – пише Христина Равлюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Христина Равлюк свого часу була активісткою Молодіжного Націоналістичного Конгресу у Тернополі. Зараз вона прицює в апараті Верховної Ради, а також у прес-службі політичної партії ВО “Свобода”.