Четвер , 28.03.2024

Зелені велосипеди тепер стоять по всьому місту (ФОТО)

Тепер у Тернополі велосипедисти можуть лишати свій транспортний засіб і не боятися за нього. Нові зелені парковки стоять по всьому місту.

Про це повідомив Тарас Білан на своїй сторінці у “Фейсбук”. Невдовзі такі стоянки для велосипедів будуть облаштовані по всьому місту.

— На потужностях Тернопільського заводу “Промінь” розпочато серійне виготовлення велопарковок різних модифікації. В скорому часі вони будуть розміщені у всіх частинах Тернополя в тій кількості, в якій буде необхідність. Приємними є 2 речі: іде пропагування здорового способу життя та те, що виготовлення відбувається на нашому, Тернопільському підприємстві, — йдеться в повідомленні.

У соцмережах велосипедисти висміяли кислотний колір фарби.

— Тепер можна відчитатись, куди пішли гроші. Штука реально величезна, перекрила півтротуару, а головне: розрахована на кілька десятків велосипедів, які в тому місці точно не водяться, — коментує встановлення велопарковок на вулиці Коперника велосипедист Роман Крих.

Тарас Білан просить з пропозиціями по місцях встановлення велопарковок письмово звертатися до міського голови, до депутатів по округах та Управління Житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради, пише Доба.