П’ятниця , 19.04.2024

Жителька Тернопільщини побила пляшкою з-під шампанського свого чоловіка

Шампанське серйозно вдарило в голову молодому подружжю з Тернополя. Жінка та чоловік посварились, у результаті чого господар помешкання отримав серйозні травми.

271Чоловік довго був без свідомості. Але, на щастя, вже прийшов до тями. Та до жінки ніяких претензій не має.

За словами начальника Заліщицького відділення поліції Андрія Гожія, подружжя разом чотири роки. Обоє молоді – вона 1992 року народження, а він – 1985.

19 грудня вони пішли у гості до родичів. Там не обійшлося без спиртних напоїв.

Під час розмови чоловік та дружина почали сваритися. Після того, як повернулися додому, стали святкувати далі і знову згадали про недавню суперечку.

У ході конфлікту жінка схопила напівпорожню пляшку з-під шампанського та вдарила нею чоловіка по голові. Останній впав, втративши свідомість. Оскільки потерпілий довго не приходив до тями, дружина викликала швидку допомогу й правоохоронців.

Травмованого жителя Заліщицького району з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною вуха госпіталізували до реанімаційного відділення.

Прийшов до свідомості він лише через 10 годин – наступного ранку. Претензій до коханої немає і писати будь-які заяви відмовився. Тому жінку притягувати до відповідальності поліцейські не будуть.