П’ятниця , 29.03.2024

Військові розповіли про обставини загибелі сержанта із Тернопільщини

5 грудня внаслідок переохолодження помер молодший сержант, уродженець Тернопільщини Дмитро Мищишин.

moroz1Як зазначає прес-служба окремої залізної механізованої бригади, окремі ЗМІ поширили неправдиву інформацію про те, що військовослужбовець “Замерз на бойовому посту в районі проведення АТО”.

“Інформація не відповідає дійсності. Місто Кремінна знаходиться в десятках кілометрів від лінії розмежування, а підрозділи військової частини, до якої належав даний військовослужбовець, знаходяться безпосередньо на лінії зіткнення.

Молодший сержант Мищишин самовільно залишив ешелон у цивільній формі одягу в місті Кремінна. Після зникнення військовослужбовця були оповіщенні всі служби для пошуку зниклого. 5 грудня в морзі міста Кремінна було опізнанно тіло сержанта Мищишина Д.В.За попередніми результатами експертизи встановлено, що даний військовослужбовець помер внаслідок переохолодження. Тіло було виявлено на відстані півтора кілометра від села Пшеничне Кремінського району Луганської області.

За фактом смерті проводиться службове розслідування. Попередньо встановлено, що військовослужбовець знаходився в стані алкогольного сп’яніння”, – йдеться в повідомленні прес-служби бригади.