Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині затримали молодика, який рідній матері прикладав ніж до горла

Раніше судимий житель Збаража, який раніше навіть рідній матері прикладав ніж до горла, знову потрапив у поле зору правоохоронних органів.

telefon1Частину другу статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з насильством, правоохоронці Тернопільського відділу поліції інкримінують 22-річному збаражчанину.

Нахаба силою заволодів дорогим мобільним телефоном, що належить громадянину Республіки Судан.

Збаражчанин не вперше потрапляє у поле зору оперативників. У біографії молодика уже декілька судимостей за крадіжки, грабежі, шахрайства. Навіть рідній матері зловмисник прикладав ніж до горла, аби заволодіти її грошима. Нещодавно вийшовши з місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став.

Чергове пограбування скоїв поблизу нічного клубу «Бомба», де часто любить проводити своє «дозвілля». Спочатку начебто ввічливо попросив студента-іноземця телефон, аби здійснити дзвінок, та коли дорогий апарат опинився в його руках – кинувся втікати. Потерпілий пробував відібрати своє майно, за що отримав кулаком в обличчя.

Нападника оперативно затримали співробітники кримінальної поліції Тернопільського відділу. Мобільний телефон вилучили. Також правоохоронці перевіряють, чи не причетний збаражчанин до інших злочинних діянь, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.