П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині знахабнілий депутат побив свого виборця

Інцидент трапився в одному із селищ Теребовлянського району.

bijka2Теребовлянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 126 КК України (умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень).

Розслідуванням встановлено, що під час зборів жителів багатоквартирного будинку одного з сіл Теребовлянського району Тернопільської області з питань дотримання правил екологічних норм та правил під час водовідведення, депутат сільради спробував завадити своєму односельцю знімати відео цього публічного заходу на мобільний телефон.

Зокрема, висловлюючи вимогу щодо припинення відеозапису зборів на відеокамеру телефону, він наніс місцевому мешканцю удар рукою в ділянку лівої ключиці та ще два удари в ділянку лівого передпліччя та лівого плеча, завдавши при цьому потерпілому фізичного болю.

Депутату повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.126 КК України, повідомляють у прес-службі прокуратури Тернопільської області.