П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільський нардеп відзначився бійкою у Раді

Народний депутат від Тернопільщини, свободівець Михайло Головко минулої п’ятниці під час сесійного засідання конфліктував у Верховній Раді з порошенківцем Павлом Кишкарем.

Народний депутат від БПП Павло Кишкар готовий через суд зобов’язати колегу Михайла Головка, з яким у п’ятницю мав сутичку у парламенті, публічно вибачитися. Тернопільський нардеп також погрожує зустрічним позовом.

Про це вони заявили в ефірі телеканалу “112 Україна”, пише telegraf.com.ua.

“Людина повинна публічно вибачитися за ті слова, які кинула на мою адресу… Ми готуємо судовий позов. Будемо просити суд підтримати на позовні вимоги і зобов’язати Головка публічно вибачитися”, – заявив Кишкар.

У свою чергу народний депутат Головко готовий подати зустрічний позов.

“Я готовий. Він звинуватив мене. Це взагалі маразм. Але я готовий і зустрічний позов подавати, у суді відстоювати честь і достоїнство. І у мене є для цього переконливі аргументи”,   – заявив він.

При цьому Головко здивований бурхливою реакцією колеги-депутата на свій виступ: “Я не знаю чому Павла Кішкаря зачепив мій виступ. Можливо, у нього є якийсь особистий інтерес, або особиста вигода”.

Як раніше повідомлялося, сьогодні на ранковому засіданні ВР між народними депутатами Михайлом Головком і Павлом Кишкарем виникла сутичка.
У своєму виступі з парламентської трибуни Головко зачепив питання компанії ПАТ “Укргазвидобування”. Зокрема, він говорив про те, що компанія повинна бути безпосередньо підпорядкована Кабінету Міністрів.

Під час його виступу Кішкар кілька разів висловив своє обурення і назвав брехнею окремі дані, озвучені колегою.

Після завершення виступу Головко між ним і Кишкарем виникла словесна перепалка, яка переросла у сутичку. Сутичка тривала кілька секунд, парламентаріїв розтягнули колеги.

 

 

One comment

  1. взагал1 коли-небудь т1 б1йки перестануть бути основою зас1дань ВР? Дикар1.