П’ятниця , 19.04.2024

Тернопільський отець уже без автомобіля. Хтось спеціально спалив його “Тойоту”

Після скандальних подій з відстороненням від служіння архиєпископа Мстислава Гука сталася ще одна резонансна подія щодо одного із священнослужителів храму Різдва Христового.

1Невідомий зловмисник спалив автомобіль отця Ігоря Прийдуна. Сам священик не має стосунку до скандалу щодо його співотців, та в контексті останніх подій в УАПЦ пригода з підпалом спонукає до роздумів…

Отець Ігор, попри зміну керівництва Тернопільської єпархії УАПЦ, залишився служити у головному храмі.

Відомо, що автомобіль «Toyota Camry», що належить сім’ї отця Ігоря, загорівся близько 22-ої години 30 листопада на території шиномонтажу на вул. Бродівська-Гріга у Тернополі.

На місце події прибули рятувальники, та вогонь встиг знищити моторний відсік, лобове скло та пошкодив салон автомобіля. Оскільки інтенсивність обгорання авто викликала підозри про підпал, поліція перевірила камери відеоспостереження на прилеглій  території.

Підозри підтвердилися — на записі видно, як невідомий чоловік здійснив підпал автомобіля і швидко утік з місця події. Що за недоброзичливець так поквитався зі священиком і за що? Чи має це стосунок до його служіння? З цими запитаннями «НОВА…»  звернулася до власника автомобіля.

Отець Ігор наразі відмовляється коментувати неприємну пригоду.

— Не знаю, хто це зробив. У мене немає ворогів, ніхто мені не погрожував… Цим займається слідство, вся інформація у них, — коротко відповів священик у телефонній розмові.