Субота , 20.04.2024

У центрі Тернополя патрульні скрутили п’яного неадекватного водія (ВІДЕО)

16 січня, близько 16-ї години, патрульні помітили на Грушевського автомобіль Daewoo, який порушив правила дорожнього руху.

Коли інспектори наказали водієві зупинитися, він спочатку пригальмував, а потім намагався втекти з місця події. Під час затримання водій поводив себе неадекватно, висловлювався нецензурною лайкою, чинив фізичний опір. Даний громадянин виражався нецензурною лайкою, хапав поліцейських за формений одяг і чинив злісну непокору законній вимозі інспекторів.
Усі ознаки вказували на те, що громадянин знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Однак від освідування він відмовився.

На водія охоронці порядку склали адміністративні протоколи за ст.130 – керування у стані алкогольного сп’яніння , ст.173 – дрібне хуліганство, ст.185 – злісна непокора законній вимозі поліцейського та винесли постанову за ст. 122 КУпАП – порушення ПДР.

Як з’ясували інспектори, чоловік приїхав забрати дочку з гуртка. Патрульні повідомили дружину про затримання чоловіка та дочекавшись її, передали їй дівчинку.