П’ятниця , 19.04.2024

Мороз вбив п’ятьох українців на Тернопільщині

П’ятеро жителів Тернопільщини стали жертвами сильних морозів – всі вони загинули через загальне переохолодження організму.

Так, за офіційними даними,  8 січня в Пізнанці Гусятинського району було виявлено труп місцевого жителя 1968 р.н. Проведеною СМЕ встановлена причина смерті – загальне переохолодження організму в стані алкогольного сп’яніння.

Того ж дня у селі Боришківці Борщівського району виявлено труп місцевого жителя 1968 р.н. Проведеною СМЕ встановлена причина смерті – загальне переохолодження організму.

Також 8 січня близько 10.00 тіло чоловіка 1967 р.н. було виявлено у Підгайцях на вул. Стуса.Загиблий – місцевий житель, одинокий, не працюючий, проживав сам у приватному житловому будинку в Підгайцях. Проведеною СМЕ встановлена причина смерті – загальне переохолодження організму.

9 січня близько 10.00 год. в житловому будинку села Яблунівка Угринівської сільської ради Підгаєцького району було виявлено тіло тернополянина 1966 р.н. Загиблий – одинокий, не працюю чий, проживав сам у приватному житловому будинку своїх батьків. Проведеною СМЕ встановлена причина смерті – загальне переохолодження організму.

10 січня близько 12.40 у Новосілці Гусятинського району на подвір’ї приватного житлового будинку було виявлено тіло місцевого жителя 1961 року народження. Загиблий одинокий, не працюючий, проживав сам у приватному житловому будинку. Проведеною СМЕ встановлена причина смерті – загальне переохолодження організму.

Більішсть із загиблих були самотніми людьми. Тому так важливо, щоб у ці новорічно-різдвяні свята, коли мороз лютує, ми були уважними не тільки до рідних та близьких, а й до зовсім чужих людей, котрим у цьому житті пощастило менше за нас, пише topnews.te.ua.