П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільський депутат пропонує водія маршрутки №16 зробити начальником управління

Депутат тернопільської міської ради Андрій Шкула розповів у “Фейсбуці”, що у Тернополі є адекватні та ввічливі водії маршруток. Одного він зустрів на маршрутці №16. 

“Я знав!!! Вони існують!))) На маршруті #16 їздить один дуже позитивний, ввічливий і привітний водій. Ніяких сигарет, блатняку, хамства. Так ось зара він хоч не ідеальною, але доброю розмовно англійською, спілкується з студентом іноземцем (правда в русі розмови не бажані)))…
Я б того водія на начальника управління транспорту пропонував. А що? Порядок в себе навів, освічений, адекватний. Пізніше доберусь до інформаціцної наліпки з ПІП)”, – написав пан Андрій.

2 коментарі

  1. розмовляє англійською і що з того? вже президента обрали, який знає англійську.

  2. ви що правда думаете. якщо вод1й вв1чливий та знае англ1йську. то вже може керувати орган1зац1ею, в1н знае законо. банк1вську справу? Вже керували кухарки державою. Невже ви. пане Шкула. не розум1ете. що людина повинна мати обовязково вищу осв1ту 1 досв1д кер1вно1 роботи. Оце так1 в нас депутати. так1 кер1вники держави. мiнiстри. Тому i так все в держав1 йде. бо керують безграмотн1 1 неквал1ф1кован1 люди. котр1 т1льки 1 вм1ють що “в1джати ЩОСЬ ТА ОБМАНУТИ. а ЩОБ ПРИДУМАТИ ЯК працювати та налагоджувати в1дносини з 1ншими кра1нами – то на це розуму не достае.