Субота , 20.04.2024

Увага. Сьогодні на Тернопільщині – штормове попередження

Погода в нашій області й далі погіршуватиметься, прогнозує Тернопільський гідрометеорологічний центр. Низька температура повітря та сильні пориви вітру до 15-24 м/с супроводжуватимуться опадами у вигляді снігу та хуртовинами. 9 січня синоптики попереджають про утворення на дорогах ожеледиці та хуртовини. Служба автомобільних доріг у Тернопільській областіпросить бути обачними та обережними, вирушаючи в дорогу. Кожен водій повинен належним чином підготувати свій транспортний засіб до експлуатації у зимовий період, чітко дотримуватись правил дорожнього руху і зважати на те, що при сильних опадах та хуртовинах погіршується видимість, а при ожеледиці гальмівний шлях значно збільшується.

Варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій. На сайті Укравтодору можна знайти перелік пунктів обігріву і контакти диспетчерів, яким можна повідомити, що ви застрягли.

Також на офіційних сторінках у фейсбук Укравтодору та Компанії «Автомобільні дороги України» буде оновлюватися оперативна інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.