П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі на Будного через п’яного водія у ДТП потрапило три автівки (ФОТО)

Аварія за участі трьох авто трапилась на вулиці Будного 16 січня близько 21-ї. На місці події встановили, що водій Daewoo Nexia виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з двома автомобілями – “ВАЗ 2108” та Subaru Legacy.

Під час спілкування з винуватцем аварії, 33-річним чоловіком, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. На тернополянина склали адміністративні матеріали за статтею 126 (керування автомобілем без відповідних документів), статтею 130 (керування у стані сп’яніння), статтею 124 (порушення ПДР, що призвело до пошкодження транспортних засобів), КУпАП. Автомобіль громадянина евакуювали на арештмайданчик.

При перевірці документів та автомобілів – учасників ДТП за наявними базами даних, патрульні встановили, що інший учасник аварії – автомобіль “ВАЗ 2108”, з відповідним державним номерним знаком, не зареєстрований.

 

 

 

 

 

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин. Автомобіль доставили до Тернопільського відділу поліції, повідомлять у патрульній поліції Тернополя.