П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі на вокзалі плакали більше сотні чоловіків та жінок (ВІДЕО)

Сльозами радості зустрічали тернополяни героїв, які повернулися із зони проведення АТО. Бійці вже два роки сумлінно несли службу на території, де нині точиться неоголошена війна.

Рідні, близькі та знайомі обіймали військовослужбовців.

“Із поцілунками, обіймами та зі сльозами на очах. У Тернопіль напередодні другого святвечора із зони АТО повернулися понад сто бійців підрозділу окремої артилерійської бригади ОК «Захід».
Рідні, близькі,командири,духовенство,обласна та місцева влада, небайдужі жителі міста,зустрічали бійців оплесками, квітами і поцілунками, адже додому повернулися сини,батьки,чоловіки – захисники України. Сліз від радості не приховували. Раділи з того, що приїхали усі без втрат та поранень, плакали бо дочекались.

Гімн України,який звучав у виконанні духового оркестру бригади ще більш об’єднав присутніх на залізничному пероні, патріотизм взяв верх . Ціла урочиста програма з колядами,музикою та привітаннями,а також освячення військових священнослужителями зробили свято неперевершеним. Хлопці зізнаються,що не очікували такого прийому на мирні землі, тішаться, що так тепло їх зустріли. Бійців нагороджували, пригощали короваєм і гарячим чаєм.

«Пишаємось ми Вами»,- говорили побратими, «Честь та слава». А ще мабуть найкращим подарунком буде те, коли повернуться усі без винятку додому і в дружній,теплій та родинній обстановці розділять радість перемоги,повертайтесь усі додому, Вас чекають. Хоча військові не ті люди,котрі довго всидять вдома, бо їх поклик бути на сторожі захисту свого будинку,рідних, власного народу. Відновивши сили та відремонтувавши техніку, вони і далі продовжать виконувати свої професійні обов’язки – захищати мир і спокій у державі”, – йдеться у повідомленні 44 Окремої артилерійської бригади.