Четвер , 28.03.2024

18-річний тернополянин із пістолета стріляє по вікнах будинків та автомобілів

Більше 30 тисяч гривень становить сума збитків, які завдав 18-річний житель міста. Задля розваги він стріляє по вікнах як квартир, так і автомобілів.

Працівники поліції продовжують приймати заяви від невдоволених жителів міста.

Зі слів начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Андрія Гульоватого, сума збитків, завданих потерпілим, уже становить тридцять тисяч гривень. Проте заяви від тернополян, чиє майно зазнало ушкоджень внаслідок хуліганських витівок  18-річного тернополянина й далі продовжують надходити.

Приміром, про пошкодження склопакета металопластикового вікна заявила мешканка однієї з багатоповерхівок, що по вулиці Леся Курбаса,  втрат на майже тисячу гривень зазнав власник автомобіля «ВАЗ-2106». В автівц ізловмисник з пневматичного пістолета пошкодив  лобове та бокове скло.

Нагадаємо, оперативники Тернопільського відділу поліції затримали 18-річного тернополянина за підозрою у вчиненні хуліганських дій. Молодик, до слова, ніде не працює і не навчається.

Як стало відомо в ході досудового розслідування, разом з пневматичним пістолетом зловмисник придбав п’ятсот куль, а згодом докупив ще тисячу. Зі слів хулігана, понад тисячу зарядів він встиг випустити по різних об’єктах – транспортних засобах, вікнах квартир. Близько ста куль у нього вилучили поліцейські.