Четвер , 18.04.2024

На Тернопільщину привезли третю порцію львівського сміття

Чеки з львівських магазинів, товарні накладні та квитанції про оплату комунальних послуг виявили у побутових відходах правоохоронці Лановецького відділення поліції та працівники екологічної інспекції на звалищі поблизу села Волиця.

Це вже третій задокументований випадок незаконного вивезення сміття на територію Тернопільської  області, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Три невідомі вантажівки, які виїжджали зі сміттєзвалища помітили уночі, 2 лютого місцеві мешканці. Вже вранці селяни  повідомили даний факт  міському голові та правоохоронцям.

На місце події  виїхала екологічна інспекція Тернопільської області та слідчо-оперативна група.  Під час перевірки у побутових відходах виявлено чеки з львівських магазинів, а також інші різні документи, які свідчать про те, що сміття прибуло з сусідньої області.

Подію внесено до журналу єдиного обліку про скоєнні злочини та правопорушення.  Поліцейські встановлюють усі обставини правочину та осіб причетних до даних протиправних вчинків. Офіційний лист, у якому працівники поліції просять надати інформацію про усі підприємства, які займаються перевезенням відходів на Львівщині направлено до Головного управління Нацполіції в Львівській області.

Нагадаємо, що побутові відходи вже виявлено з в Зборівському та Бережанському районах.