Середа , 17.04.2024

Тернопільський депутат оприлюднив сенсаційну заяву

Не продавався, не продався і не буду продаватися – такі слова заявив депутат Тернопільської міської ради, керівники фракції “Громадянська позиція” Петро Ландяк.

Депутат пояснив, що нове об’єднання 14 депутатів у міській раді є вимушеною реакцією на земельний дерибан, який намагається вчинити частина депутатського корпусу.

“Я не продавався, не продався і не продамся! Хто мене підкритиковує – прошу підготувати декларацію про свої доходи за три останніх роки – я також готую свою! (списки візьму з постів і лайків)

Ми, чотирнадцять депутатів з партій “Громадянська позиція”, “Батьківщина”, Радикальна партія Ляшка і “Народний контроль”, захищаючись від наглості, декількох осіб-депутатів, так званоі більшості, вимушено об’єднались і наступили на осине гніздо окремих “білих пухнастих”дерибанщиків. Ось тому такий шквал! Спам’ятайтесь! Народ не лохи , він все розуміє!” – написав Петро Ландяк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора, 13 лютого, під час засідання земельної комісії депутати переобрали секретаря комісії. Замість свободівця Романа Навроцького на цю посаду призначили представника “Народного контролю” Володимира Бліхара.

Голова земельної комісії, представник “Самопомочі” Андрій Шкула назвав це рішення незаконним, оскільки засідання комісії скликав міський голова, а не керівник комісії, як це передбачено регламентом.