П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі оголені дівчата ходили по сцені драмтеатру (ФОТО, ВІДЕО)

Серед 19-ти красивих тернополянок журі обрало одну найдостойнішу звання “Міс Тернопіль 2017”. Нею стала Олена Смакоус. Щорічний конкурс краси провели у драмтеатрі 24 лютого.

Все дійство розпочиналось зі спалахів фотокамер у холі театру, де фотографувались гості та переможниці попередніх конкурсів краси. Поки учасниці готувались до найвідповідальнішої миті вечора, їхня група підтримки займала місця у залі, повідомляє “20 хвилин”.

– Ми прийшли підтримати нашу красуню Тамару Присняжук, – кажуть друзі учасниці. – Віримо у її сили, знаємо, що вона найкраща.

Розпочав свято бітбоксер Станіслав Клапак Beatvan. Під час першого дефіле красунь ведучі представили їх публіці.

Ведучими важливої події для кожної з учасниць були харизматичний Юрій Обод та красуня Іванна Онофрійчук.

Далі красуні дефілювали у коротких червоних спідницях та чорних топах.

Поки учасниці переодягались для наступного виходу публіку розважали танцями, співами, акробатичними виступами та навіть стріт-воркаутом.

Особливо приємно учасницями було дефілювати  у хутрі.

Під час конкурсу також обрали “Міс залу”. Десятьох претенденток на звання обрали серед глядачів відразу під час заходу. Перемогла Єлизавета Невська.

Цього року запитання учасницям конкурсу задавали переможниці попередніх конкурсів краси.

Уже традиційно найбільш очікуване дефіле в усіх конкурсах краси – в купальниках. Як тільки дівчата вийшли на сцену у чорних оксамитових купальниках, зал вибухнув оплесками.

І на завершення – дефіле у вечірніх сукнях. Відразу після цього відбулось нагородження.

Здогадки та думки глядачів щодо чого,  хто ж стане переможницею конкурсу та представлятиме Тернопіль на конкурсі “Міс Україна” від самого початку були абсолютно різними. Проте журі вирішило, що цей титул повинна отримати Олена Смакоус. Коли ведучі оголосили її ім’я дівчина заплакала.

– Думаю, що мої емоції написані у мене на обличчі, – витираючи сльози щастя сказала Олена. – Я не очікувала, але дуже цього хотіла. Я дуже довго до цього йшла. Я була налаштована, щоб перемогти, але завжди є тривога, а якщо щось піде не так. Дуже вдячна журі за те, що вважають мене гідною, щоб представляти наше рідне місто на всеукраїнському конкурсі. І дякую своєму коханому, який вірив в мене протягом усього конкурсу, а також рідним та друзям.

У 2015 році Олена Смакоус завоювала титул “СтудМіс Тернополя”, представляла наше місто на всеукраїнському конкурсі.

– Ця перемога додає мені впевненості і це відчуття дуже великої відповідальності, – каже переможниця. – І я старатимусь якомога краще показати себе на всеукраїнському конкурсі.

Хоча Олена Смакоус має освіту економіста, але своє майбутнє планує пов’язати з модельним бізнесом.

Першою та другою “ВіцеМіс Тернополя 2017” стали Олена Дячук та Христина Петрашик.