Субота , 20.04.2024

Жінка із Тернополя “виграла” легковий автомобіль

5400 гривень перерахувала жителька Тернополя за доставку виграного автомобіля.

33-річна жителька обласного центру ну дуже хотіла отримати новенький автомобіль. Тому, не перевіривши жодної інформації, після спілкування з менеджером сайту, на якому як повідомила смс вона виграла авто, одразу кинулася оплачувати послуги переоформлення та перевезення.

5400 справно перевела на невідомий рахунок, і на тому радість від виграшу закінчилася. Іномарка так і залишилася лише у мріях потерпілої, натомість додався кримінал. Жінка написала заяву в поліцію, відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайства, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Ще один тернополянин хотів придбати через інтернет автомобільні диски. 2200 він продавцю перерахував, а той зник разом з оголошенням.

Правоохоронці вкотре застерігають: не поспішайте віддавати кровні заощадження. Сумнівні виграші які раптово звалилися на голову, не що інше, як шахрайство, а невідомі продавці на інтернет торгах ну дуже часто виявляються аферистами з фейковими оголошеннями про продаж товару. Перевіряйте інформацію, оплачуйте наложеною платіжкою.