П’ятниця , 29.03.2024

Тернополянка на ринку купила сир зі склом (ФОТО)

Молода жінка купила домашній сир на “Сонячному масиві”. Вдома тернополянка у сирі знайшли скло, яким порізала собі язик. Жінка звертається до тернополян і просить бути обережними, та не купувати у будь-кого.


“Хочу поділитись з вами ситуацією, яка сталась з моєю подругою. Купила вона домашній сир на ринку біля Оріону з сюрпризом.
Снідала сиром і порізала язик. Скло.

Коли ми прийшли з нею на ринок цієї жінки, яка продала сир вже не було, але остальнні жіночки почувши з якою претензією ми прийшли счинили лемент, як в курнику, що ми з мухи робимо слона і те, що якщо вона навіть з”їла шматочок скла нічого страшного в цьому нема. В санітарній лабораторії на ринку були в шоці, але вони не ведуть облік поіменно хто продає , тільки аналіз продукції.

Сказали, що були такі “чесні бідолашні бабці”, які привозили навіть котів замість кролів. І відправили нас “в швидку”, тому що вона могла навіть не почувши проковкнути осколок скла. В швидкій сказали, що ні за допомогою УЗД , ні за допомогою гастроскопії скло вони побачити не зможуть – тільки чекати коли проявляться симптоми.

Хочу застерегти людей, особливо тих у кого є діти, бо ми завжди хочемо придбати для них натурального, домашнього не задумуючись про наслідки. Перевіряйте в продавців документи щоб потім не залишитись зі своєю бідою один- на -один”, – написала жінка в групі“Від Тарнополя до Тернополя”.