Четвер , 28.03.2024

П’ятимісячна Софійка благає тернополян допомогти їй дихати самостійно (ФОТО)

Недоношена дівчинка вже перенесла важкі операції, але досі не може самостійно дихати. Їй у цьому допомагає спеціальний медичний апарат.

Молоді батьки, які витратили на лікування всі кошти, благають усіх про допомогу. Не зайвою буде кожна копійка.

“Наша крихітка народилася передчасно на 25 тижні вагітності, вагою лише 690 грамів і 33 сантиметри. З перших хвилин життя донечка перебувала на апараті штучної вентиляції легень та ліках. Її стан оцінювали як вкрай важкий. Особливих надій на виживання нам з дружиною ніхто не давав. Але Бог зробив чудо і ось вже 5 місяців як наша дівчика бореться за життя. Вона перенесла ряд операцій і довгий час за Софійку дихав апарат. Легені і по сьогодні залишаються її слабким місцем.
Софійка з мамою зараз лікується в Києві в лікарні “Охматдит”. Донечка набрала вагу 3700, посміхається, впізнає маму і дуже любить життя.
Але попри всі успіхи залишається киснево залежною. Потребує щоб в її носик постійно подавався кисень. Софійка дуже хоче потрапити з лікарні додому, але не може, бо для перебування вдома потрібен дороговартісний кисневий концентратор і пульсоксиметр. Вартість яких сягає 50 тисяч гривень.
За пів року боротьби за життя нашої дитини фінансові можливості вичерпалися, бо ж лікування страшенно дороге.
Ми дуже просимо всіх небайдужих відгукнутися на наше прохання і допомогти нам придбати необхідне обладнання.

Номер телефону мами Софійки 0992770262

Номер картки Приват банку: 5168 7573 0231 7104
Одержувач Молодик Сергій Іванович”, – написав Сергій Молодик.