Четвер , 25.04.2024

Тернополянка просить щось зробити із водіями маршруток

Тернополянка Ірина на сайті міської ради звертається до влади, щоб вона прийняла міри, щодо водіїв маршруток. Жінка каже, що уже надоїло їхнє хамство. 

“Шановна владо! Звертаюсь до Вас, оскільки вже накипіло. В суботу їхала в маршрутці#20 (ВО 0816 АА) в обідній час і така хамовитість водія і його помічниці мене страшенно обурили. Вони з такою зневагою і на \”ТИ\” кричали до пенсіонерів показати посвідчення, аргументуючи тим, що влада строго слідкує через камери в салоні і за кожного, хто не заплатить, йому доведеться викласти зі своєї кишені. Жінка пенсійного віку без будь-яких питань оплатила свій проїзд, але попросила \”помічницю\” водія подати здачу, бо їй справді було важко під час руху за нею нахилитись, так ЦЯ сказала \”тобі треба ти і бери\”. Вже опускаю постійне бубоніння в адресу пасажирів, особливо пенсіонерів і інших, хто користується пільговим проїздом.

А тепер запитання!!! Тарифи на проїзд підняли, до Європи тягнемось – коли хоча б якась культура і повага
з\’явиться??? В транспорті як був, вибачте, срач, так і залишився. Невже не можна полатати хоча бті роздерті сидіння і хоч час від часу протерти вікна і салон зсередини??? Ну і найголовніше – ЯКЩО ВЛАДА ТАК СЛІДКУЄ ЗА ПОСВІДЧЕННЯМИ ПЕНСІОНЕРІВ, ТО ЧОМУ ВОНА НЕ БАЧИТЬ ПОВЕДІНКИ ВОДІЇВ???? ЧОМУ НЕ ПРИЙМАЄ НІЯКИХ ЗАХОДІВ??? Люди за свої ж гроші, які вони платять за проїзд, вислуховують тиради від водія, а пенсіонери, які вже відпрацювали все життя і побудували те, що ми зараз маємо, мають бути настільки морально принижені???? Сподіваюсь, ви звернете на це увагу і застосуєте хоч якісь заходи. Дякую”, – написала тернополянка Ірина.