Середа , 24.04.2024

У Тернополі проведуть марафон для двірників

У третю неділю березня у Тернополі відзначатимуть День комунальника. Цього дня в місті планують організувати марафон подяк для двірників.

Чи не щодня на адресу управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології надходять питання, скарги та пропозиції щодо діяльності обслуговуючих підприємств та їх працівників. Іноді серед них трапляються і слова вдячності працівникам житлово-комунальної галузі нашого міста. Тернополяни можуть висловити свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні комфорту та чистоти у будинку.

– Не завжди зручно підійти і сказати “Дякую” вголос, та в будь який момент підбадьорливі слова вдячності ви можете написати. Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, сантехніку, столяру чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу «Електронну приймальню» або на скриньку komun.press@gmail.com, – йдеться у зверненні міського управління ЖКГ.

У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо вказати адресу вашого будинку. При можливості – зробіть фото працівника чи прибраної ним ділянки.