П’ятниця , 29.03.2024

21-річний житель Тернопільщини вкрав трьох коней за одну ніч

Молодий чоловік із села Колодно, що на Тернопільщини, вчинив дивну крадіжку. У його сусідів за ніч зникли коні та підводи.

Крадіжку приватного майна правоохоронці Збаражчини інкримінують 21-річному мешканцю села Колодно. Його звинувачують у кількох крадіжках, які трапилися на початку лютого.

Із заявою про зникнення сільськогосподарських речей до поліції звернувся житель села Колодо. Потерпілий заявив, що в ніч з 5 на 6 лютого невідома особа проникла на територію його господарства і з підсобного приміщення викрала кінні сани, а також стару кобилу.

Тієї ж ночі трапилася ще одна крадіжка з господарського приміщення Колоденського навчально-виховного комплексу. Звідти невідомий викрав двох коней та підводу.

У ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання району правоохоронці вийшли на слід злодія. Ним виявився місцевий житель. У скоєному чоловік зізнався.

Викрадене повернули власникам, а крадій відповідатиме перед законом за статтею 185 частина 1 ККУ – крадіжка, вчинена повторно. Підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт. Триває слідство.