Середа , 24.04.2024

Відома тернополянка очолила Донецьку обласну організацію партії “Свобода”

Нещодавно відбулася звітно-виборна конференція Донецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода”.

Чашка Свобода ДонеччинаУчасники заслухали річний звіт про роботу організації та переобрали її керівництво. За результатами одностайного голосування, свободівський осередок на Донеччині очолила Марія Чашка. У роботі зібрання, окрім делегатів, взяли участь народний депутат України від ВО “Свобода” Олександр Марченко та командир “Легіону Свободи” Олег Куцин.

Конференція розпочалася вшануванням хвилиною мовчання героїв Небесної сотні та полеглих учасників російсько-української війни. Під час спілкування з учасниками конференції командир “Легіону Свободи” Олег Куцин наголосив на тому, що Україні потрібен переможний мир. І для цього необхідно активізувати національний дух українців.

Своєю чергою, народний депутат Олександр Марченко звернув увагу на необхідність перезавантаження влади, бо за три роки українці не відчули змін. “Представники ВО “Свобода” зареєстрували у парламенті багато законопроєктів. Зокрема, важливий для сьогодення “Про заборону торгівлі з тимчасово окупованими територіями України”. Але жоден із запропонованих документів не був ухвалений ‒ керівництво Ради їх ігнорує”.

Делегати конференції підсумували діяльність обласної організації за рік та обрали новий склад керівництва. Новим головою обласної організації ВО “Свобода” стала заступник командира штурмової роти “Карпатська Січ” Марія Чашка. Присутні одностайно підтримали її кандидатуру, повідомляє прес-служба партії ВО “Свобода”.

Нагадаємо, Марія Чашка донедавна очолювала Тернопільське міське управління соціального захисту населення.