Вівторок , 23.04.2024

На вулиці Тарнавського пенсіонер впав з п’ятого поверху

Сьогодні вранці у Тернополі з вікна п’ятого поверху будинку випав 68-річний чоловік. На щастя, він залишився живий, але отримав серйозні травми.

Так, як повідомляють в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області, 22 березня о восьмій ранку до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тарнавського із вікна квартири одного із будинків випав літній чоловік. Потерпілий потрапив на дах прибудови на першому поверсі будівлі.

На місце виклику оперативно направили рятувальне відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління у складі 3-ох чоловік. Бійці Служби порятунку за допомогою трьохколінної драбини піднялися до потерпілого та допомогли медикам перемістити його до швидкої.

Чоловікові надали першу медичну допомогу й шпиталізували до лікарні. Попередньо у нього – політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом лівої променевої кістки в типовому місці.

Джерело: НОВА Тернопільська газета