П’ятниця , 19.04.2024

П’яний таксист поїхав на заборонений сигнал світлофора і смертельно травмував пішохода

Дорожньо-транспортну пригоду, у якій загинула людина, скоїв нетверезий таксист.

дтп тернопільПорушення правил дорожнього руху стало причиною смерті чоловіка. Аварія трапилася 26 березня близько 12:00 на вулиці Тарнавського у Тернополі.

Водій автомобіля “ВАЗ-21099″ на регульованому пішохідному переході виїхав на жовтий сигнал світлофора. І як результат – збив перехожого.

Тернополянин, 1949 року народження, отримав тілесні ушкодження. Травми чоловіка виявилися несумісними із життям. Він помер в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні, повідомляють у відділі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Згідно з попередніми висновками медичного огляду, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння.

дтп тернопільКермувальника затримали відповідно до статті 208 КПК. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Уже під час спілкування зі слідчими він повідомив, що перед дорожньо-транспортною пригодою вживав наркотичні речовини та спиртне. Окрім цього він зізнався, що таксував і на момент аварії в автівці віз двох пасажирів.

Відомості про дану пригоду внесені до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Слідчі звертаються до тернополян, які стали очевидцями даної ДТП, допомогти встановити усі деталі. Можливо хтось бачив момент аварії чи зняв її відеореєстратором, прохання повідомляти за номером телефону – 27-13-29. Анонімність гарантується.